Termeni și condiții de utilizare

SC ELECTROMAG Targoviste SRL – Echipamente pentru instalaţii electrice Sediul social: Targoviste, str. Duiliu Zamfirescu, nr. 8, bloc 15, ap 13 Tel: 0724111613; Vanzator – ELECTROMAG Targoviste SRL

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (Comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.).
Site – domeniul electromagtgv.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Continut
• toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;
• informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Document – prezentele termene si conditii.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu de catre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
2.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri si/sau servicii din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.
2.4. Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.
2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site vor sta la baza vontractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE
3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui client/cumparator.
Pentru motive justificate ELECTROMAG TARGOVISTE SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ELECTROMAG TARGOVISTE SRL. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul poate contacta ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
3.2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de bunuri si/sau servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din site. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, ELECTROMAG TARGOVISTE SRL isi rezerva dreptul de a cere clientilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.
3.4. ELECTROMAG TARGOVISTE SRL poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care LOHUS ROMANIA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
3.5. Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
3.6. In conditiile prevazute de lege, pretul bunurilor electrice/electornice afisat pe site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care clientul/cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul bunului, acesta va contacta ELECTROMAG TARGOVISTE SRL.
3.7. In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.
3.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ELECTROMAG TARGOVISTE SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al ELECTROMAG TARGOVISTE SRL.
5.3. Orice continut la care clientul/cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ELECTROMAG TARGOVISTE SRL cu referire la acel continut.
5.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.
5.5. In cazul in care ELECTROMAG TARGOVISTE SRL confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea ELECTROMAG TARGOVISTE SRL pentru respectivul client/cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Niciun continut transmis catre client/cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ELECTROMAG TARGOVISTE SRL si/sau al angajatului/prepusului ELECTROMAG TARGOVISTE SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
5.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA
6.1. Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.
6.2. Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
6.3. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
6.4.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, in cazul platii online;
6.4.3. datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
6.5. In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
6.5.1. pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.5.2. pentru comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
6.5.3. pentru comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.
6.6. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi bunurile (se va lua data cea mai recenta).
6.7. In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE
7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract următoarele:
7.1.2. Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către vanzator;
7.1.3. Furnizarea de bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.4. Furnizarea de bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de cumparator sau personalizate în mod clar;
7.1.5. Furnizarea de bunuri care sunt susceptibile a se deteriora;
7.1.6. Contractele în cazul cărora cumparatorul a solicitat în mod special vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de cumparator sau furnizează alte bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau bunuri suplimentare;

8. CONFIDENTIALITATE
8.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator/client vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. ELECTROMAG TARGOVISTE SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
8.4. Prin inscrierea in baza de date a ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, clientul/cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai ELECTROMAG TARGOVISTE SRL: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care ELECTROMAG TARGOVISTE SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

9. PUBLICITATE / NEWSLETTER
Nu folosim mijloace de publicitate prin newsletter.

10. FACTURARE – PLATA
10.1. Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului electromagtgv.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.3. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.
10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.
10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
10.6. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.
10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: electromagtgv@gmail.com

11. LIVRAREA BUNURILOR
11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat catre cumparator, conform optiunii Clientului.
11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
11.3. Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
11.4. Detaliile de livrare a bunurilor/serviciilor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

12. GARANTII
12.1. Toate bunurile comercializate de catre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Bunurile sunt noi, in ambalajele.
12.2. In cazul bunurilor vandute si livrate de ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, certificatele de garantie sunt emise direct de producator.
12.3. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent bunului din comanda, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.
Prin aceasta modalitate de comunicare cumparatorul, accesand contul sau de pe electromagtgv.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: electromagtgv@gmail.com

13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR
Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

14. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

15. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
15.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ELECTROMAG TARGOVISTE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
15.2. Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor, informarea cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea bunurilor si serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative.
15.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative.
15.4. Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
15.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 528 sector 6, Bucuresti, in atentia S.C. ELECTROMAG TARGOVISTE SRL IMPEX S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.
15.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 528 sector 6, Bucuresti, in atentia S.C. ELECTROMAG TARGOVISTE SRL IMPEX S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
15.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
15.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
15.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
15.8. De asemenea, ELECTROMAG TARGOVISTE SRL poate furniza datele cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
15.9. Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

16. FORTA MAJORA
16.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
16.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

17. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ELECTROMAG TARGOVISTE SRL si clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

18. INFORMATII PRIVIND DEEE
18.1. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, H.G 1037/2010, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
18.1.1. Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
18.1.2. Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
18.1. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X.
18.2. Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.