Echipamente pentru casa ta

Orice locuinta, fie ca este vorba de casa sau apartament, trebuie sa fie iluminata cat mai bine, atat la interior, cat si la exterior. De aceea, alegerea unui sistem de iluminat potrivit necesitatilor individuale trebuie sa se facă cu multă grija.
Gama noastra de produse include:

● Corpuri si surse de iluminat interior
● Corpuri si surse de iluminat exterior
● Corpuri si surse de iluminat ornamental
● Prize, intrerupatoare
● Tablouri electrice
● Cabluri electrice
● Accesorii

Iluminatul cu surse LED reprezintă cea mai bună solutie pentru casa, atat la interior, cat si la exterior. Becurile cu LED ofera o lumina calda sau rece foarte placuta si reusesc să lumineze fiecare spatiu, intr-un mod adecvat, in functie de dorinte.
Livingul trebuie in general luminat mai puternic comparativ cu dormitorul, iar din baie nu va lipsi iluminatul puternic. Becurile cu LED prezinta numeroase avantaje
– sunt mult mai rezistente decat becurile clasice
– cu ajutorul lor poți economisi mult mai multă energie.

Cu siguranta, alegerea unor accesorii sigure si de calitate pentru intreaga locuinta este un lucru care nu trebuie trecut cu vederea.
De la prize si intrerupatoare, pana la tabloul electric si cablurile de legatura, toata instalatia trebuie sa fie sigura si sa ofere o functionare optima ani de zile fara a fi nevoie de interventii si reparatii.
Alegeti cu incredere produsele puse la dispozitie de Electromag Targoviste.